Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

Galéria

Bányai Gábor országgyűlési képviselő kezdeményezésére jött létre, az új önkormányzati ciklus első polgármesteri-képviselői találkozója, melyre a választókerület megválasztott polgármesterei voltak hivatalosak. A találkozón a jövőbeni közös célokon, a választókerület településeit érintő közös munkán és együttműködésen túl több fontos téma is napirendre került, melyet előadások kísértek. A jövőben több hasonló találkozó is várható.

fotók: Kovács Iván

A hetes körzet megválasztott képviselője közös takarításra, szemétszedésre hívta a lakókat. A nyolc órás gyülekező előtt közel félszázan voltak már a Lovasszobornál, egy finom pálinka után pedig elindultak a területre. Közben újabb és újabb csoportok csatlakoztak a brigádokhoz.

Kedden este zsúfolásig megtelt a Kiskunhalasi Művelődési Központ nagyterme, ahol közel kétszázan vettek részt Fülöp Róbert polgármesterjelölt és Bányai Gábor országgyűlési képviselő meghívására az érdeklődők, hogy a fórum vendégét Kósa Lajost, a Fidesz alelnökét, Debrecen polgármesterét meghallgassák.

Szeptember13-án került sor Kiskunhalasi Művelődési Központban a Halas és Környéke Gazdakör hagyományos szüreti gazdafórumára. A fórumon Dr. Visti József a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkára és Pesti Csaba a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Stratégiai és Szolgáltatásfejlesztési igazgatója tartott előadást a mezőgazdaság jelenéről Magyarországon és Uniós viszonylatban, valamint a 2015-től életbe lépő új agrártámogatási rendszerekről.

A Fidesz-KDNP kiskunhalasi képviselőjelöltjei és Fülöp Róbert, a szövetség polgármesterjelöltje is elkötelezett a szervezet „Kiskunhalas, a térség központja” című programja megvalósításában, amelyben a hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok kiemelt támogatása célként fogalmazódik meg.

Van megoldás arra, hogy gyermekeink ne kényszerüljenek külföldön megélhetésre lelni – hangzott el a Fidesz-KDNP szövetség sajtótájékoztatóján. Böröcz László, a Fidelitas alelnöke a fórumon elmondta: 130 tagjuk vesz részt az önkormányzati munkában. Húszan – köztük a halasi alpolgármester, Fülöp Róbert – most az őszi polgármester-választásra is jó eséllyel készülnek.
 

Oldalak