Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

Remek halasi siker született a Sulifoci Világbajnokságon. A Szilády RFC két csapattal is képviseltette magát és az egyes számot viselő gárda, nem mellesleg Anglia színeiben ezüstérmet nyert.

Bár csak néhány nappal ezelőtt kezdődött el a labdarúgó világbajnokság Brazíliában, a Sulifoci VB-n már vannak helyezettek. A szervezők zseniális ötlete volt ez a megméretés, amelyet szombaton rendeztek Budapesten.

A nevező utánpótlásegyesületek egy-egy országot képviseltek és azok színeiben léptek pályára. A Szilády RFC I Anglia, míg az RFC II Bosznia mezében játszott. Ahogy Vincze Attila vezetőedző megfogalmazta a végén: gyerekközpontú rendezvény volt, így kell utánpótlástornát szervezni.

A Szilády ismét remekelt: a bosnyák válogatottként szereplő csapat az igen előkelő hatodik helyen zárt, Angliának és persze az egyesületnek is nyert egy ezüstérmet az RFC I. A torna legjobb kapusa a halasi Horváth Bendegúz volt. Nem kizárt, hogy a britek hasonló eredménnyel elégedettek lennének a felnőtt világbajnokságon is.

forrás: halasmedia.hu

http://halasmedia.hu/index.php/online-hirek/sport/12301-vilagbajnoki-ezuest-a-sziladynak