Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

1954-ben született Putnokon, 1962 óta Halason él. Édesanyja általános iskolai tanár, majd szakfelügyelő. Édesapja középiskolai tanár, aki évtizedekig tanított a halasi mezőgazdasági technikumban. Az általános iskolát a Központi Iskolában végezte el. A Szilády Áron Gimnáziumban érettségizett, majd a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán biológia szakon, mezőgazdasági ismeretek és gyakorlatok szakkal kiegészítve szerzett diplomát. Az Alsóvárosi Általános Iskolában kezdte pedagógusi munkáját, majd a munka mellett egyetemi diplomát szerzett biológia szakon. Férje, Dr. Bognár István agrár-közgazdász, Kiskunhalas és környékén működő mezőgazdasági üzemek vezetője. Fia és lánya is a családi vállalkozásban dolgoznak.

1993-ban, az ismét önállóan működő Szilády Áron Református Gimnáziumba ment vissza, immár tanárként, ahol rövidesen megbízták az iskola vezetésével. A néhány osztállyal induló Református Gimnázium hamarosan fejlődésnek indult, majd irányításával országosan elismert iskola lett. 15 évig vezette igazgatóként a közel 600 fős intézményt. Közéleti tapasztalatait, vezetésben szerzett gyakorlatát az Öregdiákok Baráti Körének elnökeként és a Szilády Társaság elnökségi tagjaként kamatoztatja.

A 2014. október 12-i választáson a 6. számú egyéni választókerület egyéni önkormányzati képviselője lett. A Köznevelési, Kulturális, Sport és Humánpolitikai Bizottság tagja, az önkormányzat delegáltja a Kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium intézményi tanácsában.

Így folytatni tudja a jövő nemzedéke, a köz érdekében végzett munkáját. Családja támogatásával, édesapja és apósa nyomdokain haladva képviseli Halas város lakosait.

 

KÖRZETADATOK

 

Kérem látogasson el facebook oldalamra: facebook.com/drbognarne.nagy.eva

E-mail: drbognarne@gmail.com

Telefon: 20/200-31-49