Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

Városházi körforgalom, a buszmegálló elköltöztetése, elkerülő út, járdák, az ivóvízhálózat állapota, kulturális átszervezés. Többek között ezen kerültek szóba azon a lakossági fórumon, amelyen az úgynevezett Integrált Településfejlesztési Stratégiához vártak ötletek.

A vártnál kisebb érdeklődés kísérte az a lakossági fórumot, ahol ötleteket, javaslatokat vártak az Integrált Településfejlesztési Stratégiához. Ezt a városnak az első félévben ki kell dolgoznia. A kifejezés kissé bonyolult, ám a tartalma ettől jóval egyszerűbb. Arról van szó, hogy milyen jövőképet alkossanak Kiskunhalasnak, mik azok a területek, amelyek fejlesztésre szorulnak.

A napok óta tartó megbeszélések során felmerült  többek között a buszállomás elköltöztetésének igénye, a turizmus fejlesztése, a szálláshelyek növelése- tudtuk meg Fülöp Róbert polgármestertől. A lakossági találkozón a városházi körforgalom szükségességét, az elkerülő út megépítését, a kulturális terület megreformálását, egy új művelődési színtér építését, a tanyás térség fejlesztését, az ivóvízhálózat korszerűsítését fogalmazták meg a jelenlévők.

forrás:

halasmedia.hu