Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

Szilády RFC

Az életmentő berendezés átvételét használati oktatással kötötte egybe a Szilády RFC vezetése március 8-án délelőtt, a Kiskunhalasi Városi Sportpályán. Bödecs Pál, a Kiskunhalasi Református Egyházközség elnök-lelkésze, a klub alelnöke vette át és adta használatba a 800 ezer forint értékű defibrillátort. Az eszközt önerőből és támogatói forrásból vásárolta meg a Szilády RFC, amely árából a forgalmazó is jelentős kedvezményt biztosított. 

Fennállásának második támogatói bálját tartotta a Kiskunhalasi Szilády RFC labdarúgó egyesület a Sóstó Csárdában február 15-én este. A több mint 200 fő részvételével tartott rendezvényen elsősorban a klubban sportolók szülei, a támogatók, edzők, egyesületi lépviselők és a Szilády Áron Református Gimnázium vezetői vettek részt. A bál résztvevőit Bányai Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő is köszöntötte.

Hihetetlen fordulatok közepette alakult ki a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület által második alkalommal kiírt kupa sorrendje. A Kiskunhalasi Szilády RFC nagyon jól jött ki ezekből az izgalmakból, igaz Molnár Barna gólja kellett leginkább a második helyhez.

Oldalak