Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

Pirtó

Bányai Gábor országgyűlési képviselő kezdeményezésére jött létre, az új önkormányzati ciklus első polgármesteri-képviselői találkozója, melyre a választókerület megválasztott polgármesterei voltak hivatalosak. A találkozón a jövőbeni közös célokon, a választókerület településeit érintő közös munkán és együttműködésen túl több fontos téma is napirendre került, melyet előadások kísértek. A jövőben több hasonló találkozó is várható.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő ma Pirtón, a kézilabda utánpótlás bajnoki címét ünneplő díjátadáson jelentette be, hogy Nagy Ernő személye, - aki egyébként a csapat edzője is - garanciát jelent Kiskunhalas fejlődésére és örömmel segíti őt polgármesterként, bízva abban, hogy Kiskunhalas választópolgárainak többsége is támogatja jelöltjüket, ezzel együtt a város felemelkedését.

Közel ötvenen látogattak el Pirtón arra a lakossági fórumra, amelynek vendége Bányai Gábor országgyűlési képviselő, megyei közgyűlési elnök és immár hivatalosan is az 5. számú (kiskunhalasi) választókerület FIDESZ-KDNP színeiben induló, bejegyezett országgyűlési képviselőjelöltje volt. Nagy Ferenc, Pirtó polgármestere köszöntötte Bányai Gábort a település művelődési házában és kérte meg tájékoztatójának megtartására.

Oldalak