Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

2014

A Fidelitas Kiskunhalasi Csoportja gyűjtést szervez a Bernáth Lajos Kollégiumban élő rászoruló gyermekeknek és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Gyermekosztályának javára.

A Fidesz-KDNP helyi szervezete hétfőn délután 2 órakor, a Kiskunhalasi Művelődési Központ színháztermében mutatta be hivatalosan a sajtónak és a szimpatizánsoknak képviselőjelöltjeit és polgármesterjelöltjét. A pártszövetség már korábban ismertetett vállalkozó szellemű vezetésben hisz a város jövőjét illetően. Ennek megfelelően Fülöp Róbertet – a jelenlegi alpolgármestert - indítják polgármesternek és valamennyi választókerületben állítottak jelöltet.

Megemlékezés lesz július 28-án, 18 órától a Hősök szobránál a Pásztortűz Egyesület szervezésében. Emlékműsorral, ökumenikus áldással és koszorúzással hívják fel a figyelmet a szervezők a több millió ember halálát okozó világégés 100. évfordulójára. 

Áder János köztársasági elnök október 12-ére tűzte ki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választását, ez pedig azt jelenti, hogy ugyanezen a napon lesz a nemzetiségi önkormányzati képviselők választása is. A helyi képviselőket és polgármestereket októberben már öt évre választjuk meg.

Mint ismeretes előző hónapban Pajor Kálmán a Csipke Közalapítvány kuratóriumi elnökségének átvétele okán, önként lemondott képviselői mandátumáról. A döntés szerint Kuris István László követi őt a testületben.

Oldalak