Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

január 2015

Halas történetének legnagyobb szabású jótékonysági akciójára emlékezünk ezekben a napokban. 58 évvel ezelőtt 16 vagonnyi élelmiszert és fát küldtek fel a halasiak a fővárosba. 800 nélkülöző Pesterzsébeti család kapott az adományokból.

Szeretettel várják az érdeklődőket a Közösségek Házába (Sétáló u. 8.), ahol az esedékes havi civil fórumon Fülöp Róbert polgármester tart tájékoztatót 2015. január 19-én, hétfőn 17 órakor!

*Milyen lehetőségeket tud nyújtani a város a társadalmi szervezeteknek?
*Mire számíthatnak a helyi civilek a városvezetés részéről 2015-ben?
*Lesz-e városi civil pályázat 2015-ben?
*Milyen együttműködésekre van mód és lehetőség a civilek és Kiskunhalas között?
 
Ezután mód nyílna arra, hogy a civilek feltehessék a felmerülő kérdéseiket, és javaslatokat tehessenek.

Várnak minden civil szervezetet!

Bányai Gábor Kiskunhalas és térségének országgyűlési képviselője 2015. január 9-én pénteken Fogadó órát tart Kiskunhalas Város Polgármesteri hivatalában (Hősök tere 1.) 8 óra 30-tól 12 óráig.
A fogadóórára telefonos egyeztetés alapján vagy e-mailben kérhető időpont telefonon: 06 20 9175 205 számon, illetve a szilagyipalferenc@fidesz.hu e-mail címen.

 

Évtizedek óta hagyomány Kiskunhalason, hogy az újesztendő komolyzenei koncerttel és polgármesteri köszöntővel kezdődik a városi filmszínházban. Idén a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar és meghívott vendégművészek adtak nagysikerű koncertet. Fülöp Róbert polgármester újévi köszöntőjében elismerően szólt az elmúlt, jelentős változásokat eredményező évről, és biztató szavakkal beszélt az előttünk álló, ugyancsak komoly változásokat hozó esztendőről.