Fidesz-KDNP frakció Kiskunhalas

június 2014

Kiskunhalasról, Bács megyéből is nagyon hiányoznak azok a családok, akik a gerincét adták a vidéki társadalomnak, de elüldözték birtokaikról, földjeikről, az akkori munkás-paraszt osztály fő ellenségének kiáltották ki őket – hangoztatta Bányai Gábor országgyűlési képviselő vasárnap, Kiskunhalason a Művelődési Házban tartott városi megemlékezésen.

Több mint három évtized után elbúcsúzott a közélettől Pajor Kálmán, akik városvédőként, lokálpatriótaként, képviselőként a nyolcvanas évek eleje óta munkálkodott Kiskunhalasért. A jövőben azonban a Csipke Közalapítvány elnökeként dolgozik tovább, ezért vált meg a testületi munkától.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő fogadóórát tart Kiskunhalason 2014. június 20-án pénteken 9 órától 12 óráig a Fidesz Választókerületi központjában (Kiskunhalas, Szilády Áron utca 1. szám alatt).

Előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a 06-30 / 971 86 79 telefonszámon tehet meg.

Megkezdődött a kiskunhalasi új kormányablak kialakítása, a Szilády Áron utcai volt rendőrségi bázison, amely egy erre a célra elkülönített 500 milliós projekt részeként valósul meg. A program célja, hogy egy helyen, mindenki egyenlő eséllyel férhessen hozzá a kormányhivatalok közszolgáltatásához.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő ma Pirtón, a kézilabda utánpótlás bajnoki címét ünneplő díjátadáson jelentette be, hogy Nagy Ernő személye, - aki egyébként a csapat edzője is - garanciát jelent Kiskunhalas fejlődésére és örömmel segíti őt polgármesterként, bízva abban, hogy Kiskunhalas választópolgárainak többsége is támogatja jelöltjüket, ezzel együtt a város felemelkedését.